Meest recente artikelen

Op-en-top Belgisch kerstmenu à la Sandra Bekkari

Helemaal Sana!

Op-en-top Belgisch kerstmenu à la Sandra Bekkari Artikel

Niets leukers dan aan de slag gaan met de lekkerste lokale producten. Die passen vaak ook helemaal in de Sana-methode van Sandra Bekkari.

Voorgerecht: courgettesoep met garnaaltjes

Gebruik voor de croutons het liefst volkorenspeltbrood.

 

Hoofdgerecht: varkenshaasje met pastinaakpuree, chutney en pastinaakchips

De vijgenchutney kun je enkele dagen van tevoren maken en bewaren in een goed gesteriliseerde bokaal.

Dessert: chocomousse met fleur de sel

Met deze lekker luchtige chocolademousse op basis van vooral eiwit overtuig je elke chocoholic. Hét smaakgeheim? Een snuifje zout!

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen