Een Sana kerstmenu net als op restaurant
Verfijnde recepten à la Sandra Bekkari
Deze feestelijke, gezonde gerechten à la Sandra Bekkari ogen extra verfijnd, maar maak je makkelijker dan je zelf denkt. Perfect dus voor je kerstmenu!
Hapje: garnalenballetjes met geitenkaas en pistache
De perfecte start van je Sana kerstmenu, deze garnalenballetjes met geitenkaas en pistache. Ze combineren de delicate smaak van garnalen met de romigheid van geitenkaas en de knapperigheid van pistache. Het resultaat is een feestelijke, smaakvolle hap die je gasten gegarandeerd zal verrassen.
Voorgerecht: krabkoekjes met saffraanaioli
Lekker feestelijk, deze krabkoekjes. Wie geen fan is van koriander, kan dit in de krabkoekjes vervangen door peterselie of dille. Heb je te veel koekjes gemaakt? Vries ze dan in en ontdooi ze later voor een gezonde lunch. De smaak van de saffraanaioli is best sterk, je hebt er dus maar een klein toefje van nodig.
Hoofdgerecht: kalkoenrollade op pompoenplakken met tijm
Een feestelijke rollade à la Sandra Bekkari. De pompoenplakken zijn een keertje iets anders dan de klassieke groentekrans.
Dessert: tartaar van mango met passievrucht, muntsuiker en chili
Een feestelijk en fris dessertje als afsluiter van het kerstdiner. Tip: maak een grotere hoeveelheid van de muntsuiker. Dat gaat makkelijk in de keukenrobot of blender. Je kunt de muntsuiker perfect in een glazen bokaaltje bewaren. Gebruik er voor dit gerecht slechts een beetje van, anders wordt het veel te zoet.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!