Recept

Tartaar van mango met passievrucht, muntsuiker en chili

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een fris dessertje à la Sandra Bekkari!

Een voorraadje: maak een grotere hoeveelheid van de munt­suiker. Dat gaat makkelijk in de keuken­robot of blender. Je kunt de muntsuiker perfect in een glazen bokaaltje bewaren. Gebruik er voor dit gerecht slechts een beetje van, anders wordt het veel te zoet.

bereiding
  1. 1

    Pel de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng het limoen­sap onder de mango. Lepel het vruchtvlees uit de passievruchten in een kommetje.

  2. 2

    Doe de suiker met de munt in de keukenrobot, maar hou enkele muntblaadjes apart voor de afwerking. Mix de suiker en de munt tot een mooie frisgroene suiker. Hak de pistachenootjes fijn.

  3. 3

    Lepel de mangotartaar op de borden en lepel er wat vruchtvlees van de passievruchten over. Strooi er wat fijngehakte pistache­noten en muntsuiker over en werk af met gedroogde chilivlokken en de rest van de muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tartaar van mango met passievrucht, muntsuiker en chili

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!