Meest recente artikelen

Libelle presenteert: de Belle Madam-wijn

Bestel ‘m voor het te laat is!

Libelle presenteert: de Belle Madam-wijn Artikel

Met liefde geproefd en geblend: de Belle Madam-wijn est arrivé. Je kunt onze eigen Libelle-wijn dus nú bestellen, ruim op tijd voor de feestperiode, met keuze uit drie pakketten.

Waarom de Belle Madam-wijn? Hoofdredacteur Karen droomt graag groot. Ze wilde zo graag een Libelle-wijn maken dat ze naar Frankrijk trok, op zoek naar een chateau die haar daarbij wilde helpen. Samen met vinoloog Heleen van wijnbeurs.be vond ze een partner in Château Canet, het wijndomein van Floris en Victoria, vlakbij Carcassonne.

De wijn moest zijn zoals Libelle en haar lezeressen: lief, toegankelijk en vrouwelijk. Na heel wat nip-, wals-, meng- en ruikwerk ontstond zo de perfecte Libelle-wijn. En op een been kun je niet staan, dus bleef het niet bij een wijntje: er is nu een volle, maar toegankelijke rode Belle Madam-wijn én een rijke fruitige witte.

Tot slot nog een weetje: de naam Belle Madam klinkt dan wel Frans, hij komt eigenlijk uit de Vlaamse folklore. Vroeger had elke gemeente een bellemadam of -man die met een bel klingelde en met luide stem nieuwtjes verkondigde, maar ook feesten voor geopend verklaarde. Bij deze kan het feest dus beginnen!

De Belle Madam-wijn bestellen?

Voor 59,99 euro krijg je een pakket met zes flessen (eerlijk: een prikje)

Je hebt keuze uit:

  1. een pakket met zes flessen van onze volle, maar toegankelijke rode wijn
  2. een pakket met zes flessen van de rijke, fruitige witte wijn
  3. of het beste van beide werelden met een gemengd pakket  (3x wit en 3x rood)

Vanaf 2 pakketten is verzending gratis, je bestelt de Belle Madam via wijnbeurs.be/libelle

De actie loopt tot en met 31 december, zolang de voorraad strekt.

Belle Madam-wijn

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen