Tover de heerlijkste wildgerechten op tafel
Niet veel mensen kunnen een heerlijk stuk wild weerstaan. Denk maar aan een smaakvol stukje eendenborst of hertenfilet.
Veel moeite denk je? Helemaal niet. De kwaliteitsfonds van Lacroix helpen je een handje op weg!
Klaar in… 1-2-3!
Het portosausje bij het wildgebraad in dit recept maak je in een handomdraai, dankzij de kant-en-klare fond:
1. Pel de sjalotten. Doe ze in een pan met 100 ml wildfond, wat boter, suiker en zout. Laat 15 min. koken onder deksel.
2. Blus met 1 el balsamico en laat inkoken. Roer de braadresten los met porto, 2 el balsamico en de rest van de fond. Laat inkoken tot de helft.
3. Roer er 1 el jam door, kruid met peper en zout en klop er koude boter door.
>> Klik hier voor het volledige recept
Zo gemakkelijk is het dus… Gun jezelf wat vrije tijd en kies voor je sauzen steevast voor de kant-en-klare fonds van Lacroix. Ideaal voor de hobbykok die graag zelf zijn overheerlijke sauzen bereidt.
Scoren met wild
Heb je de smaak te pakken? Probeer ook deze heerlijke wildrecepten met een verfijnd sausje dankzij de wildfond van Lacroix. Wedden dat je wordt overladen met complimentjes?
- Eendenborst met bosvruchtensaus en stoofpeertjes
- Parelhoenpakketjes met sherrysaus
- Hertenfilet met braambessensaus
Surf zeker eens naar de website van Lacroix voor meer informatie en tips.