Recept

Spekworstjes met puree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk op koude dagen

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar en pureer ze met een scheutje melk en wat boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Omwikkel de worsten met het spek (prik eventueel vast) en bak rondom goudbruin. Neem uit de pan en hou warm.

  3. 3

    Stoof in dezelfde pan de uien. Strooi er 1 koffielepel suiker over en laat wat karamelliseren. Blus met de wijn en bouillon en laat even inkoken. Breng op smaak met een beetje peper en zout.

  4. 4

    Serveer de spekworstjes met de uien en de aardappelpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spekworstjes met puree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!