Pannenkoeken met kip en spinazie
bereiding
-
1
Meng de bloem met de melk, de eieren en een snuifje zout. Roer tot een glad beslag. Laat 20 minuten rusten.
-
2
Verwarm de oven voor op 80°C. Maak de spinazie schoon. Laat hem slinken in een bodempje water. Laat uitlekken en druk er het vocht uit. Hak de spinazie fijn. Breng op smaak met peper en zout. Hou warm.
-
3
Snij de kip in reepjes en roerbak ze gaar in boter. Kruid met peper en zout. Schep er de spinazie door.
-
4
Bak van het beslag 4 pannenkoeken in wat olie. Verdeel er de vulling over en rol op. Hou ze warm in de oven.
-
5
Blus de pan van de kip met de wijn en de bouillon en breng aan de kook. Voeg de room en de mosterd toe en laat wat inkoken. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en serveer bij de rolletjes.