Taco met heek
bereiding
-
1
Spoel de witte- en de rodekool. Snij de hoofdnerven weg en snij de bladeren in dunne reepjes. Schil de wortel en de appel. Snij de appel in kleine blokjes. Rasp de wortel. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in dunne ringetjes.
-
2
Vermeng de mayonaise met de room, het mosterdpoeder en de azijn. Breng op smaak met zout en vermeng met de kool, appel, wortel en lente-uitjes. Laat 15 minuten trekken.
-
3
Dep de vis droog, kruid met peper en zout. Bedruppel met het limoensap en bestuif met bloem. Verhit de olie in een antiaanbakpan en bak op hoog vuur aan beide kanten in 1 à 2 minuten goudbruin. Zet het vuur lager en laat de vis 3 à 4 minuten garen.
-
4
Verhit de tarwetortilla's zoals vermeld op de verpakking. Verdeel de vis met een lepel in grote stukken en serveer met de salade en een tortilla.