Recept

Spaghetti Bolognese (2)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een echte klassieker

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Schil de wortels en de selder, hak ze fijn. Snij de pancetta fijn en bak 'm krokant in wat olijfolie. Doe er de ui, wortel en selder bij en stoof glazig.

  2. 2

    Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Overgiet met de melk en doe er een klontje boter bij. Laat tot de helft inkoken (ongeveer 12 minuten). Doe er dan de bouillon, rode wijn, tomatenblokjes en tomatenpuree bij. Kruid met kaneel en laat afgedekt minstens 1 uur zachtjes sudderen. 

  4. 4

    Kook de paghetti beetgaar. Serveer de pasta met de saus en geef er de geraspte kaas bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Spaghetti Bolognese (2)

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!