Recept

Aubergine con carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een verrukkelijke variant op de klassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en halveer de paprika. Verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel de aubergine en snij in blokjes. Laat de maïs uitlekken. Plet de gepelde tomaten. 

  2. 2

    Pel en snipper de ui, bak 'm glazig in de olie. Voeg er het gehakt aan toe en bak rul. Kruid met zout en peper. 

  3. 3

    Doe er de aubergineblokjes bij en bak kort mee. Doe er de tomaten, paprikablokjes, maïs en vleesbouillon bij. Breng op smaak met chilipoeder, zout en peper. Laat 15 minuten sudderen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aubergine con carne

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!