Frittata met oosterse groenten
bereiding
-
1
Maak de groenten schoon. Snij de selder in boogjes en de lente-uien in ringen. Snij de paprika in blokjes. Rasp de wortel grof.
-
2
Verhit wat olie in een ovenbestendige koekenpan. Voeg de gember, wortel, selder, paprika en lente-uitjes toe. Roerbak tot de groenten beetgaar zijn. Voeg de sojascheuten toe. Roerbak nog even mee.
-
3
Verwarm de ovengrill voor.
-
4
Roer de eieren los met de room en sojasaus. Kruid met peper en wat zout. Schenk de eieren bij in de pan. Zet het vuur laag en laat 5 minuten garen, tot de onderkant gestold is. Roer in het begin af en toe zodat de groenten goed verdeeld zijn.
-
5
Zet de pan onder de grill en gril de frittata tot de bovenkant goudgeel en gestold is. Laat lichtjes afkoelen en snij in stukken.