Recept

Aardappelsalade op z'n Grieks

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een heerlijke koude aardappelsalade

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de kaas in blokjes, de rode ui in ringen. Snij de lente-uien in schuine ringen. Hak de oregano fijn. Ontpit de olijven. 

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in de schil. Giet af, laat ze een beetje afkoelen en pel ze. Snij ze in plakken. 

  3. 3

    Maak een dressing van de olijfolie en het citroensap. Kruid met flink wat peper en zout. Roer er de gehakte oregano door. 

  4. 4

    Meng lauwe plakjes aardappel met de fetakaas, uiringen, lente-uitjes en olijven. Roer er de dressing door. Laat 2 à 3 uur marineren in de koelkast voor je het serveert.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade op z'n Grieks

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!