Farfallesalade met gerookte kip en fetadressing
bereiding
-
1
Kook de farfalle volgens de instructies op de verpakking. Giet af en spoel goed na met koud water. Snij de gerookte kip in plakjes. Spoel de lente-uien en snij ze in ringen.
-
2
Spoel de kerstomaatjes en halveer ze. Spoel de rucola en laat goed uitlekken. Schil de komkommer, halveer in de lengte en snij in schijfjes. Laat de zongedroogde tomaatjes en olijven goed uitlekken op keukenpapier.
-
3
Verbrokkel de feta. Spoel en snipper de peterselie. Klop voor de dressing de feta, yoghurt, honing en walnotenolie goed los in een maatbeker. Breng op smaak met peper, zout en peterselie.
-
4
Schep de farfalle, kip, kerstomaatjes, rucola, komkommer, zongedroogde tomaten, lenteuien en olijven in een grote schaal en hussel goed door elkaar. Serveer met de dressing.