Recept

Goulash

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk Hongaars gerechtje dat het midden houdt tussen soep en stoofpot.

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon, snij de wortelen in stukken, de paprika in reepjes en snipper de sjalotten fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een stoofpot. Kleur het vlees in de pan. Voeg de groenten toe. Roer er de tomatenpuree door en blus met de rode wijn. Laat nog even opkoken. Voeg de runderfond en de gepelde tomaten toe. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.

  3. 3

    Laat alles ongeveer 2 uur op een middelhoog vuur stoven. Breng de goulash op smaak met een scheutje marsala. Bestrooi met bieslook en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Goulash

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!