Recept

Quornstoofpotje met groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de sjalotten in partjes. Maak de champignons schoon en snij ze in vieren.

  2. 2

    Fruit de sjalotten glazig in olie. Voeg de champignons toe en bak ze op hoog vuur even mee. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Zet even opzij.

  3. 3

    Kleur de quornblokjes rondom bruin in olijfolie. Doe de champignons, sjalotten en bouillon in de pan en breng aan de kook.

  4. 4

    Halveer de boontjes. Pel en ontpit de tomaten, hak ze grof. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Pel en snipper de knoflook.

  5. 5

    Voeg de tomaten, de boontjes, de worteltjes, de knoflook en het kruidentuiltje bij de quorn. Kruid met peper en zout. Laat afgedekt 15 tot 20 min. sudderen.

  6. 6

    Bind de saus eventueel met een eetlepel maïszetmeel. Schenk er de room bij. Verdeel over kommen of borden en werk af met gesnipperde bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quornstoofpotje met groenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!