Recept

Eenpansgerecht met zeeduivel en grijze garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C. Smelt de boter in een diepe pan. Voeg er de bloem aan toe en roer goed. Laat enkele minuten bakken en overgiet dan met de witte wijn, de room en de melk. Roer goed met een garde tot je een klontervrije witte saus hebt. Breng ze op smaak met de mosterd, de mierikswortel(pasta), peper en zout.

  2. 2

    Schep de vis en garnalen door de saus en doe alles in een ingevette ovenschaal. Kook de roosjes broccoli beetgaar in lichtgezouten water. Spoel ze in ijskoud water en laat ze goed uitlekken.

  3. 3

    Verdeel de roosjes over de vissaus. Schep de aardappelpuree erover. Meng het broodkruim met de geraspte kaas en verdeel over de aardappelpuree. Werk af met enkele vlokjes boter voor een goudbruin kleurtje en zet de ovenschotel 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Eenpansgerecht met zeeduivel en grijze garnalen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!