Kruidige balletjes van lamsgehakt
bereiding
-
1
Snij het toastbrood in stukjes.
Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn.
Halveer de stengels citroengras in de lengte.
Hak de munt fijn.
Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes.
-
2
Vermeng het brood en de lente-uitjes met het lamsgehakt, de eidooiers en de tijm. Kruid met peper en zout. Laat 15 minuten rusten.
-
3
Rol van het gehakt balletjes van ongeveer 2 cm en prik ze op de stengels. Leg de spiesjes 10 minuten op de rooster van de barbecue of rooster ze in de grillpan. Keer ze af en toe om.
-
4
Hak voor de dip de muntblaadjes fijn, vermeng ze met de yoghurt, het citroensap en de suiker. Kruid met peper en zout.
-
5
Spoel de radijsjes, snij ze in schijfjes, kruid ze met peper en zout en besprenkel ze met kruidenolie.
-
6
Schik alles op een bord, serveer de dip apart in een kommetje.
Voorbereiding
Voor de dip