Recept

Kippenspiesjes met yakitorisaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ontdek nog meer lekkere recepten met Kikkoman sojasaus op www.kikkoman.nl/consument/recepten

bereiding
  1. 1

    Snijd de kipfilets of de kippendijen in stukjes van ongeveer 15 à 20 gram. Snijd de uien in stukjes van 4 cm. Prik afwisselend 3 stukjes kip en 2 stukjes ui op de satéprikker. Leg de kippenspiesjes in een schotel en bestrijk ze met yakitorisaus. Laat 10 minuten marineren.

  2. 2

    Haal de kippenspiesjes uit de schotel, laat ze uitlekken en leg ze 4 minuten onder de ovengrill, voorverwarmd op 240° C. Bestrijk ze nog een keertje met yakitorisaus en laat nog 4 minuten verder grillen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kippenspiesjes met yakitorisaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!