Sint-jakobsnootjes met zwarte pens
bereiding
-
1
Pel en snipper de sjalot. Fruit met de steranijs aan in boter. Voeg de visfond en de witte wijn toe en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat enkele minuten sudderen, kruid met peper en zout. Zeef de saus.
-
2
Steek 24 rondjes uit het toastbrood. Rooster ze in een grillpan of in de broodrooster.
-
3
Dep de sint-jakobsvruchten droog met keukenpapier. Snij de zwarte pens in 12 plakjes van 1 cm. Borstel de cantharellen schoon.
-
4
Bak de zwarte pens in wat boter en olijfolie. Voeg de laatste 2 minuten de sint-jakobsvruchten toe. Kruid met peper en zout. Bak de cantharellen apart en kruid ook met peper en zout.
-
5
Bind de saus met de maïzena. Verdeel de sint-jakobsvruchten, zwarte pens en toastjes over de borden. Werk af met de saus, de cantharellen en wat peterselie.