Recept

Butternut-paprikasalade met yoghurtdressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij het pompoenvruchtvlees in dunne plakjes. Spoel de paprika’s en snij ze in reepjes.

  2. 2

    Leg de pompoen- en paprikareepjes op een met bakpapier bekleed bakblik. Kruid met peper en zout, en sprenkel er olijfolie over. Rooster 25 à 30 minuten in de oven tot de groenten lichtjes kleuren.

  3. 3

    Spoel intussen de rucola en schud droog. Roer de yoghurt met het citroensap tot een dressing en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de geroosterde groenten uit de oven, laat wat afkoelen en verdeel over 4 borden. Druppel er de dressing over, bestrooi met sesamzaadjes en werk af met de rucola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!