Forel met kruiden en sinaasappel in papillot
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de forellen en dep ze droog, snij ze in de lengte open om te vullen.
-
2
Meng het paneermeel met de pijnboompitten, het sinaasappelsap en het verkruimelde pepertje.
-
3
Spoel de groene kruiden en hak ze fijn. Pel en snipper de knoflook. Meng de kruiden met de knoflook. Pel de ui, snij ‘m in dunne ringen. Vul de 4 forellen met wat paneermeel en 2 plakjes sinaasappel. Verdeel er het kruiden-knoflookmengsel en de ui over. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
4
Leg elke vis op een stuk bakpapier en vouw tot een pakketje. Laat bovenaan open en giet in elk pakketje een scheutje wijn. Vouw het pakketje dicht. Gaar de vis 30 minuten in de oven.
Tip! Lekker met couscous met groene kruiden.