Recept

Crumble van pompernikkel met minigroenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Ontpit de dadels. Doe ze met het brood in een hakmolentje en hak fijn. Kruid met peper en zout. Vul de glaasjes met een laagje van dit mengsel.

  2. 2

    Rooster het koriander- en komijnzaad in een pan zonder vetstof, tot de aroma’s vrijkomen. Doe ze in een vijzel. Rooster in dezelfde pan de amandelschilfers. Doe ze bij de specerijen in de vijzel en maal alles fijn. Kruid met geraspte citroenschil, peper en zout.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor het yoghurtsausje. Stoom de groentjes beetgaar. Verdeel ze over de glaasjes. Serveer met de verse kruiden en het yoghurtsausje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Crumble van pompernikkel met minigroenten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!