Recept

Vleesbrood met paprikasaus en peterselieaardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere comfort-food!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de uien en de knoflook, snipper fijn. Snij de paprika’s en champignons in kleine blokjes. Fruit ze in wat olijfolie tot de groenten beetgaar zijn. Kruid met oregano, peper en zout. Laat het vocht verdampen en laat afkoelen.

  2. 2

    Meng het gehakt met de gestoofde groenten, het ei en het eiwit, worcestersaus en broodkruim. Vorm tot een gehaktbroodje.

  3. 3

    Leg het gehaktbroodje op een bakplaat met bakpapier en zet ongeveer 55 minuten in de voorverwarmde oven. Laat 5 minuten rusten, alvorens aan te snijden.

  4. 4

    Schil de aardappelen, kook ze gaar. Snij de gegrilde paprika’s uit de bokaal in stukjes en fruit aan in ½ kl olijfolie. Voeg het verkruimelde blokje groentebouillon toe en de lightroom. Mix fijn tot een gladde saus. Serveer het vleesbrood met de saus en de gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vleesbrood met paprikasaus en peterselieaardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!