Recept

Romige spaghetti met zalmblokjes en tuinbonen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper het sjalotje. Fruit aan in wat boter. Strooi er de bloem over, roer goed en blus met de witte wijn. Voeg de visfond toe en laat al roerend op een zacht vuur inkoken. 

  2. 2

    Blancheer de tuinbonen in gezouten water en verwijder het dunne vliesje. Bak de zalmblokjes krokant (maar niet helemaal doorbakken) in voldoende boter, kruid met peper, zout en cayennepeper.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in voldoende gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  4. 4

    Voeg de room toe aan de ingekookte saus. Breng verder op smaak met peper, zout en cayennepeper. 

  5. 5

    Meng de saus met de helft van de tuinbonen, roer er de pasta door. Verdeel over vier borden, werk af met de rest van de tuinbonen, de zalmblokjes, de rucola en gebakken uitjes. Druppel er tot slot wat citroensap overheen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Romige spaghetti met zalmblokjes en tuinbonen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!