Paddenstoel-knolselder-papillot met struisvogel
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 190°C. Snij de grote paddenstoelen in stukken. Schil de knolselder en snij in fijne reepjes. Meng met de paddenstoelen. Kruid met peper, zout, wat verse tijm, fijngesnipperde peterselie en geperste knoflook. Meng goed.
-
2
Maak 4 papillotjes klaar. Verdeel hierover de paddenstoel-knolselder-mengeling. Besprenkel met olijfolie en witte wijn. Zet 25 tot 30 minuten in de oven.
-
3
Bak de steaks 2 à 3 minuten aan elke kant in een flinke scheut olijfolie. Voeg op het laatste een klontje boter toe en kruid alles goed met peper en zout. Laat het vlees 10 minuten rusten onder aluminiumfolie.
-
4
Serveer de steak met de papillot en een handvol veldsla.