Recept

Salade met scampi’s, appel en knolselder op krokante toast, met wasabi-mayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de knolselder en de appelen zorgvuldig en snij met een mandoline in flinterdunne plakken. Meng ze met de fijngesnipperde lente-ui, de olijfolie en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Laat even marineren zodat ze wat zachter worden. 

  2. 2

    Breek de granaatappel en haal de pitjes eruit. Steek rondjes van zo’n 8 cm uit de sneetjes brood. Zet een pan op het vuur met wat boter en bak de cirkeltjes brood krokant langs beide kanten. 

  3. 3

    Leg een toastje op elk bord en garneer met de gemarineerde knolselder, appel, granaatappel en rucola. Bak de scampi’s krokant in de hete olijfolie en verdeel over de bordjes.

  4. 4

    Vermeng alle ingrediënten voor de wasabi-mayonaise en werk de salade ermee af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met scampi’s, appel en knolselder op krokante toast, met wasabi-mayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!