Recept

Pasta met ricotta, spinazie en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere veggie pasta, klaar in een halfuurtje!

bereiding
  1. 1

    Doe de blaadjes van het basilicum met de pijnboompitten en de parmezaan in de blender of vijzel. Mix fijn en voeg in een straaltje de olijfolie toe. Breng verder op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de sjalot, en fruit ze glazig. Blus met de witte wijn. Voeg de ricotta en de room toe, kruid met peper en zout. Voeg beetje per beetje de spinazie toe tot deze geslonken is.

  3. 3

    Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Giet af en meng met de spinaziesaus. Verdeel over bordjes of papieren bakjes, werk af met de pesto en extra pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pasta met ricotta, spinazie en pesto

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!