Cobb salade met geroosterde rozemarijnpatatjes
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 220 °C. Maak de dressing. Mix alle ingrediënten, kruid met peper en zout en zet koel.
-
2
Kook de aardappelen beetgaar in gezouten water. Plet de rozemarijnblaadjes in een vijzel fijn. Doe de aardappelen, look en rozemarijn in een ovenschaal, kruid met peper en zout en hussel met een scheutje olijfolie. Zet de ovenschaal 30 minuten in de oven. Schud de aardappelen regelmatig om.
-
3
Grill de maiskolven gaar en goudbruin. Snij met een scherp mes de korrels eraf. Haal de blaadjes van de little gem los. Bak de spekblokjes krokant in een droge koekenpan.
-
4
Schep de aardappelen in het midden van een grote schaal. Schik alle ingrediënten op een grote schaal. Kruid de groenten en eieren met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum. Geef er de dressing bij.