Kaasomelet met Italiaanse ham
bereiding
-
1
Was en schil de aardappelen. Rasp ze fijn. Pel en snijd de ui in fijne reepjes. Hak de peterselie fijn.
-
2
Kluts de eieren en meng ze met de geraspte aardappelen, de gemalen Emmentaler, reepjes ui en 2 eetlepels peterselie. Kruid met peper en zout.
-
3
Leg een bakpapier in de bakvorm en giet hier het eimengsel in. Zet in een voorverwarmde oven op 170°C gedurende 25-30 minuten of tot volledig gaar.
-
4
Snijd de reblochon in plakken van 5 mm dik. Haal de bakvorm uit de oven, beleg met de plakjes ham en plakjes reblochon, rol op en laat het geheel in de warme oven nog enkele minuten opwarmen.
-
5
Meng 1 eetlepel citroen met 2 eetlepels olijfolie, meng dit met de bladsla en kruid met peper en zout.
-
6
Serveer de eirol met een slaatje.