Kalfsrolletjes met zoete aardappel en wortelfrietjes
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de zoete aardappel en wortelen. Snij ze in frietjes, zonder te schillen. Meng het zout met het maïszetmeel en strooi over de frietjes. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak de frietjes gedurende 25 minuten in de oven.
-
2
Maak ondertussen de kalfsrolletjes. Leg de lapjes open op een proper werkvlak en leg in het midden een stukje kaas en wat basilicumblaadjes. Rol op en steek vast met een prikkertje. Bak in 2 eetlepels olijfolie tot de kalfslapjes goudbruin gebakken zijn en de kaas lichtjes begint te smelten.
-
3
Hak wat basilicum fijn en roer door de zure room, breng op smaak met peper, zout en knoflook.
-
4
Serveer de rolletjes met de groentefrietjes, lekker met wat extra waterkers en een lepeltje zure room.