Volkorenpasta met korianderpesto en warmgerookte zalm
bereiding
-
1
Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water volgens de instructies op de verpakking. Maak de lente-ui schoon en snipper in ringen.
-
2
Pel de knoflook. Doe de koriander samen met de knoflook, de pijnboompitten, het citroensap en de olijfolie in een blender en mix fijn. Kruid met peper en zout.
-
3
Giet de pasta af en meng er de pesto onder. Verdeel over de borden en leg er stukjes zalm bij. Werk af met de extra koriander en de lente-ui.
Ingrediënten voor
4 personen- volkorenpasta400 g
- zalmfilet (warmgerookt)400 g
- koriander (+ een beetje extra)1 bosje
- knoflook2 teentjes
- lente-uitjes2
- citroen (enkel het sap)1
- geroosterde pijnboompitten50 g
- olijfolie100 ml
- peper en zout