Aardappelwedges met rode poon
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de aardappelen, snij ze ongeschild in partjes. Pel en pers de knoflook. Meng de parmezaan met de panko en de geperste knoflook. Haal de wedges eerst door olijfolie en wentel ze daarna goed door de parmezaanmengeling.
-
2
Snij de rode ui in stukken even groot als de wedges. Leg ze samen met de aardappelen op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met 2 à 3 eetlepels olijfolie en zet 20 minuten in de oven.
-
3
Leg er daarna de vis bij en verdeel er de rozemarijn en tijm over. Bak nog 15-20 minuten verder in de oven, tot alles mooi gebakken is.
-
4
Meng de gehakte peterselie en de gekneusde venkelzaadjes door de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
5
Serveer met de Griekse yoghurt en de veldsla. Lekker met wat citroen erbij.