Recept

Glaasje van gerookte wilde zalm met appel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met dit gezellige hapje van Sandra Bekkari met gerookte zalm kunnen de kinderen gerust een handje helpen. 

bereiding
  1. 1

    Snijd de zalm in reepjes.

  2. 2

    Snijd 3⁄4 van de appel in kleine blokjes. Doe er wat limoensap op tegen het verkleuren. Snijd de rest in dunne reepjes en doe er eveneens wat limoensap op.

  3. 3

    Meng de blokjes appel met de Griekse yoghurt en wat bieslook. Doe er nog een paar druppels limoensap bij en meng. Kruid met zwarte peper en een snufje zeezout.

  4. 4

    Doe de appelblokjes in de glaasjes, leg de reepjes zalm erbovenop en werk af met de appelreepjes en wat dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!