Mexicaanse enchilada’s met kalkoen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de knoflook en de rode ui. Stoof aan in een pan met olijfolie. Voeg de kalkoenreepjes toe. Kruid met het gerookte paprikapoeder, het komijnpoeder, peper en zout en laat even aankorsten.
-
2
Voeg de kidneybonen en de maïs toe, laat 2 minuten meestoven en voeg dan de passata toe. Roer om, laat even stoven. Kruid met peper en zout.
-
3
Vet een ovenschaal in met een klein beetje olijfolie. Vul de volkoren (spelt)wraps met de saus. Rol ze op en leg ze in de ovenschaal. Giet er nog wat saus over en strooi er de cheddar over. Bak de wraps 15 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin en krokant zijn.
-
4
Haal de enchilada’s uit de oven. Werk af met de zure room en verse koriander. Schik er de partjes limoen bij.