Recept

Pastasalade met kerrie-yogonaise, venkel, appel en baconchips

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een showstopper op elk feest!

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Leg de plakjes bacon tussen 2 vellen keukenpapier en zet ze 1 minuut in de microgolfoven om krokant te worden. Je kunt ze ook krokant bakken in de oven op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat even afkoelen en hak ze grof.

  3. 3

    Spoel de appel en maak de venkel schoon. Snij ze met een mandoline of scherp mes in flinterdunne plakjes. Besprenkel ze met citroensap.

  4. 4

    Meng de yoghurt met de mayonaise, de appelazijn en het kerriepoeder en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de pasta met de appel, de venkel en de yogonaise en kruid met peper en zout. Werk af met de stukjes krokante bacon en wat dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met kerrie-yogonaise, venkel, appel en baconchips

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!