Recept

Salade van gebakken paddenstoelen, warme geitenkaas en notenbroodcrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Redactrice Natalie tipt!

“Hou je van extra krokante paddenstoelen? Bak ze dan twee keer kort maar krachtig in een scheutje olijfolie”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de geitenkaasjes in een ovenschaaltje, besprenkel ze met honing en bestrooi ze met enkele takjes tijm. Gaar ze 15 minuten in de oven tot de geitenkaas smeuïg is. Meng alle ingrediënten voor de dressing. Kruid hem met peper en zout.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon en snij de oesterzwammen in reepjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit een pan op hoog vuur. Roerbak de knoflook en de champignons in enkele minuten krokant. Blus ze met de sojasaus en voeg er de gedroogde tijm, peper en zout aan toe.

  3. 3

    Hak het notenbrood fijn in een blender. Verwarm olijfolie in een pan en bak de crumble van notenbrood krokant. Laat hem uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Spoel de sla en zwier ze droog. Snij de rode bietjes in plakjes. Hussel de sla door de rode biet en de krokant gebakken paddenstoelen. Werk de salade af met de dressing en de notenbroodcrumble en geef er de warme geitenkaasjes bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade van gebakken paddenstoelen, warme geitenkaas en notenbroodcrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!