Recept

Glaasjes met rosbief, dragon­mayo en gebakken kappertjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een heerlijk feestelijk én snel hapje!

Liever met vis? 

Je kunt de rosbief perfect vervangen door gerookte zalm.

bereiding
  1. 1

    Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt. Hak de dragon fijn en meng hem onder de mayonaise. Kruid de mayo met peper en zout.

  2. 2

    Bak de kappertjes kort op een hevig vuur in een pan met de olijfolie.

  3. 3

    Spoel en droog de rucola. Doe ze in de glaasjes. Snij de sneetjes rosbief in twee, schik ze in de glaasjes en kruid ze met peper en zout. Lepel er de dragonmayo en de kappertjes over en werk ze af met de bladzuring.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Glaasjes met rosbief, dragon­mayo en gebakken kappertjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!