Recept

Steak fajita

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijks van de BBQ of de grill, voor op je zomerse buffet.

Tip

  • Je kunt dit gerecht zowel koud als warm serveren. Bak de steak dan à la minute in een grillpan of op de BBQ. Gebruik eventueel een warmhoudschaal om het vlees te presenteren.
  • Serveer de steak met minitortilla’s en laat je gasten ze zelf vullen. De zwartebonendip kun je hier perfect mee combineren.

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Maak een rub van het chili-, komijn- en paprikapoeder, de knoflook, peper en zout. Wentel er het vlees in en druk goed aan. Bestrijk het vlees met olie en gril het een 3-tal minuten per kant.

  2. 2

    Snij de paprika’s in reepjes en de rode uien in partjes. Bedruppel de groenten met olie, kruid met peper en zout en hussel ze door elkaar. Gril de groenten in een grillpan.

  3. 3

    Snij het vlees in plakjes en serveer die met de gegrilde groenten. Werk af met de koriander en eventueel nog een partje limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Steak fajita

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!