Recept

Wraps met gegrilde halloumi, erwtensalade en guacamole

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vraag je je af hoe je deze wraps het best kunt vouwen? We zetten de verschillende stapjes op een rij!

1. Bestrijk de wrap met de guacamole.

2. Leg een gegrilde reep halloumi op de guacamole.

3. Schep er wat van de erwtensalade op.

4. Plooi de onderkant van de wrap naar binnen.

5. Plooi nu beide zijkanten naar binnen.

6. Rol de wrap op.

bereiding
  1. 1

    Maak de salade. Pel de sjalot en snij ze in fijne reepjes. Pel en pers de knoflook. Kook de erwten 30 seconden in gezouten water, giet ze af en laat ze meteen afkoelen onder koud stromend water. Laat ze goed uitlekken.

  2. 2

    Hak de muntblaadjes fijn. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel schil hebt en pers er 1 eetlepel sap uit. Meng de erwtjes met de munt, de sjalot, de knof-look, de geraspte citroenschil, het citroensap en de olijfolie en kruid de salade met peper en zout. Bewaar de salade in de koelkast.

  3. 3

    Snij de halloumi in repen. Wrijf ze in met olijfolie. Gril de repen kort in een hete grillpan. Bedruppel ze met de honing en chilivlokken naar smaak.

  4. 4

    Bestrijk de wraps met guacamole en beleg ze met de gegrilde halloumi en de erwtjessalade. Plooi de wraps dicht, snij ze eventueel door en serveer ze met de gemengde sla.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wraps met gegrilde halloumi, erwtensalade en guacamole

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!