Recept

Ravioli met kappertjes en knoflookboter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke vegetarische pasta!

Wil je er nog een lekker krokante afwerking bij? Rooster wat amandelschilfers en werk er de pasta mee af. Kappertjes en amandelen zijn héél goede vrienden.

bereiding
  1. 1

    Laat de kappertjes 20 minuten weken in water, spoel ze en dep ze droog. Pel en snipper de knoflook. Rasp de schil van de citroen.

  2. 2

    Kook de ravioli in ruim gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit een steelpannetje en laat er de boter op een zacht vuurtje in smelten. Voeg de geraspte citroenschil, de knoflook en de kappertjes toe. Laat alles 2 à 3 minuten goed doorwarmen en kruid de boter met peper en zout.

  4. 4

    Leg de ravioli in de borden. Lepel er de kappertjes-knoflookboter over en werk ze af met de plukjes dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ravioli met kappertjes en knoflookboter

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!