Mei is het ideale moment om te genieten van asperges, doperwten, bloemkool, groene selder, spinazie, warmoes en nog zo veel meer heerlijke groenten. Deze 16 recepten met de seizoensgroenten van mei moet je deze maand zeker op het menu zetten.
Lees ook …
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Slasoep met erwten en sesam
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Asperges op Vlaamse wijze
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Spaghetti met waterkerspesto
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Frisse gemarineerde lenteknolletjes met gegrilde geitenkaas
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Waterkerssoep met radijsjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Asperges met garnalen en eieren uit de oven
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Andijviepuree met hespenspek
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Ovenbloemkool met kabeljauw uit papillot
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Panna cotta van bloemkool
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Lamsgehaktballetjes met warmoes en rode biet
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Kruidenpanzanella met witte spitskool, tomaten en lente-ui
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Soepje van doperwten en jonge scheuten
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Lentegroententaart in kruidendeeg
-
Minder dan 30 minuten
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Pastasalade met kip en spinazie