Sofies superstoverij: de 8 beste stoofvleesrecepten
Lekker lang sudderen...
Wie houdt er nu niet van stoofvlees? Culiredactrice Sofie is er zo verzot op dat ze met plezier haar beste recepten én tips prijsgeeft. En dat hoeft niet altijd de klassieker met frietjes te zijn! Misschien valt ook de zuiderse variant met couscous bij jullie in de smaak. Of laat jij je verleiden door de heerlijke Irish stew? Probeer dé 8 stoofvleesrecepten van Sofie. 8 keer lekker, 8 keer anders.
Stoofvlees is bij ons zowat het bekendste stoofpotje. Stoverij hoort bij de Belgische winter zoals tomaat-garnaal bij de Belgische zomer. Het gerecht scoort dan ook hoog op lijstjes met favoriete nationale schotels… Waarschijnlijk heb je een familierecept op grootmoeders wijze. Of misschien heb je je er nog nooit aan gewaagd? Nochtans doet de gedachte aan zo'n dampend bord ons alvast watertanden. Heerlijk met frietjes en een witloofsalade… Maar ook op een wat minder traditionele wijze. Ontdek Sofies allerbeste recepten hieronder.
Lees ook …
- Hoe krijg ik mijn stoofvleessaus mooi donker?
- Stoofvlees op het menu: welk vlees moet je gebruiken?
- Kun je stoofvlees maken zonder bier?
- Help, waarom is mijn stoofvlees taai