De favoriete Siciliaanse recepten van Gilles De Coster
Arancini, caponata, bucatini alla Norma…
In het nieuwe seizoen van 'De Mol' neemt Gilles De Coster ons mee naar het verrukkelijke Sicilië. Een heerlijke bestemming voor wie graag kookt en eet, net zoals hij. Hier deelt de tv-maker zijn recepten voor zijn favoriete Siciliaanse gerechten.
Heerlijke Siciliaanse recepten
Sicilië is meer dan een mooie achtergrond voor het laatste nieuwe seizoen van 'De Mol'. Ook de Siciliaanse keuken is top, en daar kan Gilles De Coster over meespreken: "Het eten in Italië was heel anders dan in Arizona. Italianen nemen hun eetmomenten ernstig, en dat proef je. Als je na een lange dag draaien mag aanschuiven aan een grote tafel voor een verse lasagne die ze net uit de oven halen, dan is dat even de hemel op aarde."
Gilles De Coster kookt én eet graag: "Ik eet ontzettend graag, maar misschien kook ik wel nóg liever. Het liefst maak ik weekendgerechten, waar ik dan een halve dag mee bezig ben. Het brengt mij ongelofelijk tot rust, al kan ik daar ver in gaan."
En het beste nieuws? Hij deelt zijn kennis en recepten uit de Siciliaanse keuken graag met iedereen. Van de smakelijke arancini al ragù tot polpette al limone. Of heerlijke pasta con le sarde, alla Norma, funhi of ragù. Hier zijn de favorieten van Gilles
Lees ook …
- Gilles De Coster over zijn liefde voor eten (en de Siciliaanse keuken)
- 7 gerechten uit de Italiaanse keuken die je absoluut niet mag missen
- Pasta cacio e pepe: een Italiaanse klassieker
- 11 do's & don'ts uit de Italiaanse keuken
- Penne alla vodka: makkelijk recept voor een heerlijk gerecht
- 12 x Italiaanse comfort food recepten om van te smullen
De favoriete Siciliaanse recepten van Gilles De Coster
Ga zelf aan de slag met de Siciliaanse recepten van Gilles De Coster. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.