De favoriete visrecepten van Ilse
De ultieme visgerechten
Libelle Lekker-chef Ilse D'hooge heeft ook een eigen vishandel, samen met haar man. Ilse kent dus heel wat van vis en deelt graag haar favoriete visrecepten met jullie!
1 Kabeljauw met kruidenkorstje
Ilse D'hooge: "Lekker crunchy! Vooral het korstje maakt het. De vis wisselt al eens: de ene keer met kabeljauw, soms schelvis of ook een stukje zalm. Het past bij alle vis!"
2 Saltimbocca van zeeduivel met pata negra
Ilse: “Je maakt er schattige pakjes van, bovendien smaakt de combinatie met de ham wonderbaarlijk.”
3 Griet met fijne groenten en venusschelpen
Ilse: “Als het wat feestelijker mag, kies ik voor dit verfijnde gerechtje. Voor schelpjes en griet mag je me altijd roepen. De jus van de schelpjes geeft die lekkere zilte smaak en is de perfecte basis voor de saus. Hier heb ik al veel succes mee gehad.”
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!