Daarom heb je een geperforeerde ovenplaat nodig (en zo moet je ze gebruiken)
Een crisper tray is zo handig!
Een geperforeerde bakplaat is zo'n keukentool die je niet meer kunt missen eens je 'm ontdekt hebt. Wij leggen je uit waarom je zo'n bakplaat met gaatjes nodig hebt en hoe je ze gebruikt.
Extra knapperig
Wij zouden elke dag frietjes kunnen eten, maar gezond is het natuurlijk niet. Gelukkig zijn ovenfrietjes even krokant en veel minder vet dan de gefrituurde variant. Zijn jouw ovenfrieten niet zo knapperig als je zou willen? Dan is een geperforeerde bakplaat de ideale oplossing. Maak je graag frietjes van groenten? Ook die worden lekker krokant dankzij de crisper tray.
Minder vetstof
Kook je graag zonder te veel vetstof te gebruiken? Op deze bakplaat bak je al je gerechten crunchy zonder dat je veel olie hoeft toe te voegen. Verwen je kinderen met fishsticks en chicken nuggets en schuif voor jezelf een zelfgemaakte cordon bleu of beef Wellington in de oven: het resultaat zal keer op keer perfect zijn.
Geen extra apparaten
Een crisper bakplaat geeft je huidige oven een extra functie. Ideaal voor als je een kleine keuken of weinig plaats hebt. Je hoeft op deze manier geen airfryer of friteuse aan te schaffen om lekkere frietjes en andere gerechten te maken.
Zo werkt het
Het geheim van deze handige bakplaat zit 'm in de geperforeerde bodem, die de hete lucht in je oven vrij laat circuleren. Bovendien kan overtollig vocht zo makkelijk weg.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!