Natalies weekmenu uit de oven: ideaal voor die drukke avonden
Snel, makkelijk, overheerlijk
Deze maand zet Natalie de oven aan het werk, ook op die drukke doordeweekse avonden. Ideaal om in geen tijd een lekker gerecht op tafel te zetten. Elke dag een nieuw en makkelijk recept uit de oven, tot en met het dessert!
Natalie: "De oven is – naast mijn vaatwasser – mijn beste vriend in de keuken. En niet alleen voor dit weekmenu uit de oven. Laat je spaghettisaus uren pruttelen op een lage temperatuur. Of maak er in het weekend eens zelf brood of meringues in."
Natalie tipt: 3x feestelijk
- Zeekraal is een van de meest dankbare en betaalbare smaakmakers om een gerecht te pimpen. Het is heerlijk bij vis en garnalen. Maar ook superlekker bij een aardappelschotel. Zet zeekraal tijdens de feestdagen zeker eens op tafel. Serveer bij een mooie moot vis en je scoort sowieso.
- Pastaschelpen zijn echte showstoppers op een vegetarisch feestje. Je vult de pasta op verschillende manieren. Met pompoenricotta, gebakken champignons of rucolapesto, bijvoorbeeld. Presenteer de pastaschelpen in grote schalen.
- Verras je gasten met op maat gemaakte kippenpasteitjes. Iedereen krijgt een eigen potje, dat staat leuk op een feestje. Serveer de pasteitjes samen met een smeuïge puree bij. Lekker!
Weekmenu uit de oven
Natalie presenteert elke dag een makkelijk en snel receptje. Wat wordt jouw nieuwe favoriete gerecht uit de oven? Wil je snel zelf aan de slag? Scroll verder naar de recepten.
- Maandag – Libanees platbrood met hummus, pittig gehakt en geroosterde spruitjes
- Dinsdag – Saltimbocca van wijting met wortelfrietjes
- Woensdag – Ovengepofte krieltjes en prei met dragonmayonaise en gewokte zeekraal
- Donderdag – Pastaschelpen met pompoencrème in arrabbiatasaus
- Vrijdag – Romige kippenpastei met ham en een witloofslaatje
- Zaterdag – Koolrolletjes met kippengehakt, geroosterde druiven en een frisse salade
- Zondag – Hete bliksem met zalm, knolselderpuree en appel
- Dessert – Cheesecakebrownies
Natalies recepten
Ga aan de slag met Natalies gerechtjes uit de oven. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet. Nog meer inspiratie van Natalie vind je hier.
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!