Pannenkoeken, wafels en cake à la Ilse
Zo lekker
Ben je een zoetekauw? Je zou versteld staan hoe je makkelijk zelf lekkere pannenkoeken, wafels en cake bakt. Op zondagnamiddag zet jij voortaan zelfgebakken lekkers op tafel. Probeer de favorieten van Ilse uit!
Ben jij ook zo gek op pannenkoeken, wafels en cake? Ilse ook! Zij deelt haar beste recepten voor al dit lekkers. Zet jij ze dit weekend ook op tafel?
Ilse haar beste tips
- Een goede cake begint bij een goede ruban. Een ruban verwijst naar een lichte, luchtige en gladde massa van eigeel en suiker door minstens tien minuten handmatig of met de mixer te kloppen. Wanneer weet je dat je mag stoppen met kloppen?
Als je suiker niet meer knarst! Voeg dan je boter op kamertemperatuur, je gezeefde bloem en je opgeklopt eiwit toe. Klop niet meer maar spatel, zodat je cake z'n luchtigheid behoudt. - Ilse haar geheim als het over wafels gaat? Spuitwater en bakpoeder! Die maken onze wafels lekker luchtig en knapperig.
Lees ook …
- Tijd voor wafels!
- Bakken met chocolade: 12 toprecepten
- Pannenkoeken voor iedereen, ook voor wie allergisch is!
- 12x zalige pannenkoeken met banaan
- De tien geboden voor perfecte wafels
- 8 tips voor de perfecte cake
- 18x cake bakken
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!