Pannenkoeken, wafels en cake à la Ilse
Zo lekker
Ben je een zoetekauw? Je zou versteld staan hoe je makkelijk zelf lekkere pannenkoeken, wafels en cake bakt. Op zondagnamiddag zet jij voortaan zelfgebakken lekkers op tafel. Probeer de favorieten van Ilse uit!
Ben jij ook zo gek op pannenkoeken, wafels en cake? Libelle Lekker Chef Ilse D'hooge ook! Als een heuse bakpro deelt haar beste recepten en slimme tips voor al dit lekkers. Schotel jij ze dit weekend – of wie weet straks al – ook voor aan vrienden en/of familie?
Ilse haar beste tips
- Een goede cake begint bij een goede ruban. Een ruban verwijst naar de lichte, luchtige en gladde massa van eigeel en suiker die je verkrijgt door minstens tien minuten handmatig of met de mixer te kloppen. Wanneer weet je dat je mag stoppen met kloppen? Als de suiker niet meer knarst! Dan kun je de boter toevoegen, op kamertemperatuur. Ook de gezeefde bloem en het luchtig opgeklopte eiwit kunnen er op dat moment bij. Klop hierbij niet meer maar spatel alles mooi onder elkaar zodat je cake z'n luchtigheid behoudt.
- Benieuwd naar Ilse haar geheime ingrediënten als het over wafelbeslag gaat? Spuitwater en bakpoeder! Die maken haar wafels lekker luchtig en knapperig.
De lekkerste pannenkoeken, wafels en cake van Ilse
Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!
Lees ook…