Julie Van den Kerchove
Julie Van den Kerchove is het gezicht achter de populaire blog Julie’s Lifestyle en de auteur van Julie Natuurlijk en Easy Vegan met Julie. Samen met haar partner Simon Matthys volgde ze een opleiding aan het Living Light Culinary Institute in Californië waar ze ook de blog ‘Julie’s Lifestyle’ oprichtten om hun ervaringen en recepten te delen. Nadat ze in 2014 samen het pure food pop-uprestaurant Essence Cuisine in Gent leidden, besloten ze in 2015 om hun eigen raw veganproductlijn op de markt te brengen onder de naam ALL GOOD. Datzelfde jaar verscheen ook Julie’s eerste boek Julie Natuurlijk; begin 2017 volgde het tweede boek Easy Vegan met Julie. Beide boeken werden vertaald in het Engels en officieel voorgesteld in New York. Gedreven door haar persoonlijke zoektocht naar een optimale gezondheid en meer energie laat Julie Vlaanderen nu in haar nieuwe boek Het Keto Plan ook kennismaken met de keto keuken: dé manier om van je lichaam een natuurlijke vetverbrander te maken met veel gezonde vetten en groenten. Hier kom je er meer over te weten. Ondertussen is Julie’s Lifestyle uitgegroeid tot een platform waar je terechtkunt voor recepten, raw foodworkshops, eBooks, raw foodcatering en meer. Je vindt Julie ook op Instagram als @rawfoodchefjulie.