Steek de grill aan!
Op de barbecue of in de grillpan, dit smaakt altijd
Receptenset
Of de zon nu schijnt of het regent, deze zuiderse gegrilde gerechtjes brengen zon in je bord. Bij mooi weer maak je ze op de barbecue, bij slecht weer in de grillpan.
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Spiesjes voor op de grill
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Mixed grill met Mexicaanse stoemp
-
Meer dan 1 uur
-
Iets duurder
-
Makkelijk
Hammetje met gegrilde prei en rozemarijnaardappelen
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Rolletjes van gegrilde aubergine met tonijn en rucola
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Gegrilde varkenskotelet met krieltjes en radijzen
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Salade met gegrilde vis met mango
-
Meer dan 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Scampispiesjes met gegrilde groenten en aardappelen in de schil
-
Minder dan 30 minuten
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Pastasalade met gegrilde groenten en feta
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Gegrilde kabeljauw met fattoush
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Sandwich van gegrilde kip en kaas met avocadoslaatje
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Makkelijk
Gegrilde kippenbouten met maïs en pepertjes
-
Tussen 30 minuten en 1 uur
-
Goedkoop
-
Erg makkelijk
Barbecue-chicken-grilled-cheese sandwich