Tip tap top, het eten is verstopt!
Voor extra verrassingseffect
Verras eens aan tafel met ingepakte gerechtjes: in een deegjasje, in papillot, in een rolletje...
Onder een dekseltje
Verstop soep of een stoofpotje onder een bladerdeegdeksel en zorg zo voor een verrassing aan tafel.
>> Konijnstoofpotje onder bladerdeeg
>> Vispannetje met wortel onder bladerdeeg
In een koolblad
Verpak gehakt in een koolblad en doe er een strikje om. Stoom ze daarna of gaar ze in de oven. Wedden dat je kinderen dol zullen zijn op deze koolrolletjes?
>> Koolrolletjes met gehakt en peterselie
In papillot
In de zomer heerlijk op de barbecue, in de winter in de oven: stoom je eten gaar in papillot. Ideaal om vis te bereiden bijvoorbeeld, zo valt hij niet uit elkaar. Maar ook groenten, kip en zelfs fruit kun je bereiden in papillot.
>> Tongrolletjes in papillot met garnaaltjes
>> Papillot van groene asperges
In bladerdeeg
Mooi goudbruin gebakken bladerdeeg, iedereen houdt daarvan, toch? Verpak je vlees of groenten daarom eens in een lapje deeg en maak er een Wellington van. Extra feestelijk!
>> Veggie Wellington met geroosterde wortelen
In een loempia
In zo'n knapperig lenterolletje kun je van alles verstoppen: lekker veel groenten óf iets zoets.
>> Loempia's van banaan met chocoladesaus
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save